Asalamualaikum semua 🥰
Nak jadi kan cerita semalam, Sy Fatin dr KL gi Ipoh singgah ke kedai Muruku nk beli lah kan jaudah raya, takut dekat raya nanti ramai sgt timex2 covid ni.. tu takut brg habis last minit pulak.. So Fatin nak recommend kedai SS KACANG PUTIH area Manjoi yg dekat Ipoh ni memang berlambak jenis muruku, Kacangx2, Kerepek lah dan yg paling best sekali Biskut Raya murah gile korang. Rasa memang cun terbaik 👍🏻👍🏻👍🏻

Lagi paling bes bes apa tau, semua produk yg mereke jual ni, depa pegang HALAL utk setiap produk kome…Bersih tempatnya, itu pun Halal atas syarikat SS KACANG PUTIH sendiri.. Deme ada Halal utk 126 produk kot rasanya… Wah belambak woi 😱😱

Tapi kalau korang yg duk jauh atau xsempat singgah sana, Fatin rekeman beli kat Online kedai tu je ..Fatin siap ambil link kedai dema.. Sbb sy duk KL mai jumpa mertua terus beli sini juadah utk mak i…  So I ambil lah link ni sbb nk bg member tempat keje i… I nk tolong member beli payah pulak kan sbb byk pilihan .. So klu korang nk beli Kerepek utk Raya pi je lah kat kedai SS KACANG PUTIH Ipoh ni.. no tel pakcik tu 012-5108554. ☎️☎️

Klu xjadi jd singgah ni link website kedai Muruku tu ..pak cik tu kata FREE Postage 🚚🚚……
Link 👇🏻👇🏻

https://www.sskacangputih.com/

#Ipoh #muruku #halal #ramadan #ramadankareen #muruku #kerepek